ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ
  • info@allazoumetondimo.gr

ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

  • 17 Απριλίου 2019

Ονομάζομαι  Αντώνιος Πετράκης του Νικόλαου και της Αγάπης και  γεννήθηκα το 1974 και είμαι μόνιμος κάτοικος Αγίου Νικόλαου Κρήτης. Το 1996 αποφοίτησα διπλωματούχος της Μεταδευτεροβάθμιας  Σχολής του ΟΕΕΚ  με ειδικότητα στη Δασική Προστασία. Το 2000  ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Πυροσβεστική Ακαδημία  Θεσσαλονίκης, και στη συνέχεια στη σχολή Αρχιπυροσβεστών   της  Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αθηνών από την οποία αποφοίτησα  το  2002. Σήμερα φέρω τον βαθμό του Πυρονόμου κ υπηρετώ  στην Πυροσβεστική Υπηρεσία  Αγίου Νικολάου. Από το 2012 έως το 2014 ήμουν εκλεγμένος Αντιπρόεδρος της ένωσης υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κρήτης και Γενικός   γραμματέας του Συλλόγου  Οροπεδιωτών / Λασιθιωτών Αγίου Νικολάου επί πέντε συναπτά έτη.

Συμμετείχα στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης το 2014 και αποφασίζω να συμμετέχω και πάλι ενεργά με τον συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου κ. Νίκου Κοκκίνη.

Όραμα μου μια ευέλικτη τοπική αυτοδιοίκηση με άμεσες λύσεις στα προβλήματα του Δήμου μας χωρίς να αναζητώ θαύματα ή  δυσθεώρητα οράματα, πάντα σε συνεργασία με όλους τους Δημότες  που πιστεύουν πως αυτός ο μοναδικός τόπος μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος παραμερίζοντας  προσωπικά οφέλη κ φιλοδοξίες.

Προτεραιότητα μου  να εντοπίσω κ να επισημάνω « τα κακώς κείμενα» που μπορούν να σκιάσουν  την πολυδιάστατη ομορφιά από την πόλη έως το πιο μικρό χωριό του Δήμου μας.

Ευρύτερος στόχος να διαθέτουμε ποιότητα σε όλα τα επίπεδα, να αποτελούμε παράδειγμα κ πρότυπο  σε Ελλάδα και Ευρώπη.