ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ
  • info@allazoumetondimo.gr

ΜΗΛΙΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  • 17 Απριλίου 2019

Στο έργο του «Ασκητική» ο Νίκος Καζαντζάκης αναφέρει:  «Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.» 

Δεν μπορούμε άλλωστε να παραμένουμε αμέτοχοι στα κοινά του τόπου σε οποιοδήποτε επίπεδο, από αυτό του απλού ψηφοφόρου που με την ψήφο του θα καθορίσει την εξέλιξη της ζωής του αλλά και του τόπου που ζει και εργάζεται, έως του πολίτη που θα εκτεθεί ζητώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του για να γίνει το μέσο της έκφρασης τους.

Έτσι έφτασα στην απόφαση να συμμετέχω στα κοινά με τον συνδυασμό του Νίκου Κοκκίνη, «ΑλλάΖoυμε τον Δήμο», νιώθοντας την τιμή και την ευθύνη της συμμετοχής αυτής.

Η δημοκρατικότητα και η πίστη στον διαρκή διάλογο που διατρέχουν τον συνδυασμό, το όραμα για μια διαφορετική πορεία του Δήμου στο σύνολο του αλλά και  για μία αναλογική και δίκαιη φροντίδα των ενοτήτων που τον συνέθεσαν, μπορούν να αποτελέσουν τα μέσα που θα οδηγήσουν σε βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης τους στον Δήμο Αγίου Νικολάου αλλά και σε μια ισόρροπη και αειφόρο ανάπτυξη του τόπου.

Τέλος και μόνο εν τάχει θα αναφερθώ σε κάποια πληροφοριακά στοιχεία: είμαι απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και επί σειρά ετών εργάσθηκα σε σχετικά με τις σπουδές μου αντικείμενα. Στη συνέχεια, με την σύζυγό μου, διατηρούσαμε επιχείρηση εστίασης και τα τελευταία έτη δραστηριοποιούμε στην αγροτική παραγωγή στο Σίσσι όπου και ζούμε.

Εύχομαι να διανύσουμε, μια προεκλογική περίοδο που να την χαρακτηρίζει η επικοινωνία με τους πολίτες και η πολιτική αντιπαράθεση, βασισμένη σε παράθεση στοιχείων και προγραμμάτων.