ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ
  • info@allazoumetondimo.gr

ΚΑΦΦΕΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  • 21 Απριλίου 2019

Η ζωή είναι μια ιστορία… και το σενάριο το γράφουμε εμείς!»

Ενστερνίζομαι τις θέσεις της νέας Δημοτικής κίνησης «αλλάΖουμε τον Δήμο»,με επικεφαλής τον Νίκο Κοκκίνη για μια διαφορετική θεσμική λειτουργία του Δήμου, ως μια αποκεντρωμένη οντότητα, δίνοντας την δυνατότητα σε οργανισμούς, αντιδημαρχίες και δημοτικά διαμερίσματα να «ανασάνουν» και να προδιαγράψουν το μέλλον τους, μέσα από μια κοινή διαδημοτική συνεργασία, μακριά από δημαρχοκεντρικές λογικές.

Είναι αναντίρρητο γεγονός ότι ο ενιαίος Δήμος μας, υστέρησε σε παραγωγή έργων, υποδομών, χρηματοδοτήσεων, ολοκλήρωση και ωρίμανση μελετών, πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων, συγκριτικά με το μέγεθος και τις δυνατότητές του.

Η λογική που πρέπει να επικρατήσει είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Δήμος είμαστε όλοι εμείς, είναι ο Τόπος μας.

Οφείλουμε στον εαυτό μας, να αγωνιστούμε προκειμένου να γίνουμε αποτελεσματικότεροι άνθρωποι και να αποτελέσουμε πρότυπο για τη νέα γενιά. Οφείλουμε να γίνουμε κοινωνοί υψηλών αξιών και ιδανικών, ήθους και λογικής.

Οφείλουμε να αφήσουμε πίσω τους διεκπεραιωτές της εξουσίας και να περάσουμε στην διοίκηση του οράματος, του σχεδιασμού, της εξωστρέφειας και της συνεργατικότητας, χωρίς τις λογικές συγκρουσιακού χαρακτήρα που συνηθίσαμε.

Καφφετζάκης Γιώργος