ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ
  • info@allazoumetondimo.gr

ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  • 5 Μαΐου 2019

Ονομάζομαι Ιωάννης Κόκκινης .Γεννήθηκα στην Κριτσά το 1964. Είμαι παντρεμένος με την Χαλκιαδάκη Σοφία Στέλλα έχω τρία παιδιά και δυο χαριτωμένα εγγόνια.

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της ζαχαροπλαστικής εδώ και 42 χρόνια. Στον Άγιο Νικόλαο διατηρώ με τη σύζυγο μου δυο καταστήματα αρτοποιείας ζαχαροπλαστικής με την επωνυμία «Μέλισσα». Το πάθος και το μεράκι μου για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας είναι πλέον δεδομένο και αναγνωρισμένο.

Έχω εκλεγεί αντιπρόεδρος και πρόεδρος του σωματείου βιοτεχνίας ζαχαροπλαστών του Νόμου Λασιθίου. Διετέλεσα μέλος της Ερανικής επιτροπής του Αγίου Αντώνιου της πόλης μας,  ιδρυτικό μέλος του σωματείου Φίλων τρίτης Ηλικίας του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος και μέλος του ΒΙΟΠΑ ΑΕ Αγίου Νικολάου.
Εκλέχθηκα για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 2006. Με απόφαση δημοτικού συμβουλίου έχω οριστεί πρόεδρος της ΔΕΤΑΔΑΝ 2007-2008, πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ, αντιπρόεδρος στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Νομού Λασιθίου και διετέλεσα πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Η θέληση για την αναβάθμιση του τόπου μου. Το όραμα, οι δυνάμεις και η εμπειρία μου με κάνουν δυνατό ώστε να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη βελτίωση της δικής μας καθημερινότητας, των παιδιών μας αλλά και των επισκεπτών μας.

Με δήμαρχο τον Νίκο Κοκκίνη με θέληση, πρόγραμμα και σύγχρονες ιδέες, παράλληλα με τη δική σας συμμετοχή αισιοδοξώ για τη λύση των προβλημάτων και την ανάδειξη της ομορφιάς του τόπου μας ώστε να έρθει η αλλαγή που όλοι περιμένουμε.

Όλοι μαζί αλλάΖουμε τον Δήμο μας αρκεί να το επιλέξουμε!