ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ
  • info@allazoumetondimo.gr

ΚΑΣΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

  • 17 Απριλίου 2019

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο όπου και είμαι μόνιμη κάτοικος.

Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Συντιχάκη και έχουμε δύο παιδιά.

Είμαι απόφοιτη λογιστικής σχολής καθώς και επαγγελματικής σχολής στον τομέα κομμωτικής τέχνης.

Από το 2007 έως και σήμερα δραστηριοποιούμε μέσα από διάφορους συλλόγους, κυρίως σε σχολεία και από το 2012-2013 ως μέλος στο Δ.Σ. του ΟΚΥΔΑΝ.

Τα τρία τελευταία χρόνια είμαι Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Φίλων Δημοτικής Χορωδίας του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Στις εκλογές του 2014 αποφάσισα πρώτη φορά να ενεργοποιηθώ ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την συμμετοχή μου ως μέλος στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου  Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), όπου θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου έως το τέλος της τωρινής αυτοδιοικητικής περιόδου.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου πλησιάζουν και μετά από πολλή και συνετή σκέψη αποφάσισα να τολμήσω ξανά και να δεχτώ την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Κόκκινη, συμμετέχοντας στον συνδιασμό του ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Η πρόταση του με τιμά ιδιαίτερα, καθότι αναγνωρίζετε το έργο που έχω προσφέρει στα κοινά του τόπου. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους με έχουν στηρίξει και εξακολουθούν να με στηρίζουν μέχρι και σήμερα, που πιστεύουν σε μένα δίνοντας μου το έναυσμα να συνεχίσω με περισσότερη όρεξη και νέες ιδέες για το καλό αυτού του τόπου.

Οδηγός μου η εμπειρία. Αυτή με έκανε να πιστεύω ότι, όταν υπάρχει διάθεση και συνεργασία πολλοί στόχοι μπορούν να επιτευχθούν.

Στην σύγχρονη κοινωνία μας, σε μια εποχή αυξημένων απαιτήσεων, ο ρόλος της γυναίκας είναι ιδιαίτερα σύνθετος και πολυδιάστατος .

Ως νέος άνθρωπος, πιστεύοντας στις δυνάμεις της νέας γενιάς και ειδικά ως γυναίκα και μητέρα, γνωρίζοντας την καθημερινότητα με τους πολλαπλούς ρόλους και τις απαιτήσεις της ζωής,

νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

Ζητάω την ψήφο σας, έχοντας μεράκι και την αποφασιστικότητα.

Μαζί για το καλύτερο αύριο, να εντοπίζουμε, να προτείνουμε λύσεις και να βελτιώνουμε.!