ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ
  • info@allazoumetondimo.gr

ΛΕΜΟΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

  • 17 Απριλίου 2019

Ένα ιατρικό λάθος, στη βρεφική μου ηλικία, με υποχρέωσε να βαδίζω με αστάθεια. Το γεγονός αυτό με έκανε από τόσο μικρό αγωνιστή _ μαχητή.

Αγωνιστης στη ζωή, κατάφερα να ζήσω, να σταθώ όρθιος, να περπατήσω. Αποφοίτησα από το Οικονομικό Πανεπιστημίο Κρήτης και εργάζομαι στην ΑΣΤΕΚ.

Αγωνιστής και αθλητής, είμαι μέλος του 2ου μεγαλύτερου στην Ελλάδα  συλλόγου ΑΜΕΑ «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» . Έχω κερδίσει 23 συνολικά πανελλήνια και πανευρωπαϊκά μετάλλια  στην κολύμβηση, στη δισκοβολία,  στην κορίνα και παγκόσμια συμμετοχή στο boccia ( παραολυμπιακό αγώνισμα).

Αγωνιστής και στην πόλη μου, δημοτικός σύμβουλος από το 2015,  διετέλεσα αντιπρόεδρος και πρόεδρος στον ΟΚΥΔΑΝ αμισθί και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έχοντας πάντα στο πλευρό μου τους γονείς μου, Βασίλη Λεμονή και  Μαρία Κοκκίνη και έχοντας τους φίλους μου, κυριολεκτικά και μεταφορικά, στήριγμά μου, αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Νίκου Κοκκίνη . Είναι τιμή μου να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «AλλάΖουμε τον Δήμο» για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον τόπο μου.

Στα 35 μου διαπίστωσα πως δουλεύοντας ομαδικά, με πρόγραμμα, με  σύστημα, με αφοσίωση, με ταπεινότητα ,προσφέροντας ιδέες, προτάσεις και λίγο από το χρόνο μας, μπορούμε να αναδείξουμε την ισότητα των πολιτών ως μέγιστη αξία ζωής.  Πολίτες με ίσες ευκαιρίες, ίσοι μέσα στη κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα, με δίκαιη αντιμετώπιση και σεβασμό στη διαφορετικότητά τους.

Αν πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και στη συλλογική δουλειά το αποτέλεσμα είναι βέβαιο.

Μόνο να το θέλουμε και θα τα καταφέρουμε!

Το μότο της ζωή μου: Η αναπηρία είναι τρόπος ζωής και όχι διαβατήριο