ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ
  • info@allazoumetondimo.gr

ΜΠΕΡΚΟΒΙΤΣ – ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  • 22 Απριλίου 2019
Αγαπητοί συνδημότες,
για 24 συνεχή χρόνια διαβιώ και εγώ στον όμορφο τούτο τόπο  της Κρήτης και για 21 συναπτά χρόνια από τον Αύγουστο του `95 μέχρι το τέλος του 2016 εργάσθηκα στο Γενικό Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Υπηρέτησα, νομίζω, με συνέπεια, ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση για να προσφέρω το καλύτερο δυνατό, αναφορικά με την υγεία των κατοίκων του Ν. Λασιθίου, για να τους εξυπηρετήσω στο κάθε είδους πρόβλήμα που τους απασχολούσε. Από τις αρχές του 2018 περίπου ασχολήθηκα αρχικά εθελοντικά και στη συνέχεια από τον Αύγουστο διορίσθηκα στο Δ.Σ. ,αμισθί, του Κ.Κ.Π.Π. Κρήτης ως Α` Αντιπρόεδρος και με απόφαση του Δ.Σ.υπεύθυνος του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λασιθίου.
Αγαπητοί συμπολίτες (τισσες),
ζούμε σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας και της Κρήτης μας. Ανέκαθεν οι Κρήτες, στο διηνεκές, αγωνίζονταν για τα ιδεώδη της Δημοκρατίας, της Ελληνικής ψυχής και του Πολιτισμού, τα Ελληνοχριστιανικά ήθη-έθιμα και τις Παραδόσεις καθώς, και για την κοινωνική και την πολιτική τους ελευθερία. Ο Κρητικός πάντοτε διακρινόταν για την περηφάνια του, τη μαχητικότητά του και το ψυχικό σθένος του.
         Δέχτηκα να ενταχθώ στην αγωνιστική ομάδα του υποψήφιου Δημάρχου Αγίου Νικολάου, κ. Νίκου Κοκκίνη, μετά από σχετική πρόταση, γιατί διέκρινα σε`κεινον μεγάλη αγάπη και έγνοια για τον τόπο του, θέληση και αγωνιστική διάθεση να πετύχει το καλύτερο γι`αυτόν τον τόπο με πρόγραμμα, οργάνωση και σχεδιασμό, μα πιο πολύ για το πνεύμα της στενής  συνεργασίας με τους συνεργάτες του, για τη θετική, εποικοδομητική δουλεία του, τη συνεργασία με ανοιχτό μυαλό, με επιστημονικούς, μα και τοπικούς φορείς, ακόμη και της πιό απομακρυσμένης περιοχής του δήμου, ώστε να ασχοληθούμε όλοι μαζί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Γνώστης των προβλημάτων που ταλανίζουν τους πολίτες της πόλης αυτής, αλλά, κυρίως, με όραμα, σχέδιο και πρόγραμμα για δημιουργία και ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγίου Νικολάου.
         Δέχτηκα, λοιπόν, να συνταχθώ και εγώ στην ομάδα αυτή, του Νίκου Κοκκίνη, με ευοίωνες προοπτικές και για κάτι πιο ουσιαστικό για το δήμο και ειδικά να ασχοληθώ με θέματα υγείας και κοινωνικής πρόνοιας, μια που είναι το αντικείμενο που γνωρίζω καλά και έχω εμπειρία.
        Εμπρός πολίτες της Πόλης μας να συνταχθούμε και να αγωνισθούμε όλοι μαζί, “ένα σώμα, μιά καρδιά”, με τον συνδυασμό “ αλλά ζουμε τον Δήμο ” με επικεφαλίς τον Νίκο Κοκκίνη για ένα καλύτερο μέλλον, για τον τόπο αυτό και τα παιδιά μας.
                      “ Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει ”  Μαχάτμα Γκάντι
                                                             Ευχαριστώ από καρδιάς,
                                                       Γιάννης Μπέρκοβιτς Ιωαννίδης