ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ
  • info@allazoumetondimo.gr

ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ ΣΗΦΗΣ

  • 18 Απριλίου 2019

Ονομάζομαι Σήφης Μακριδάκης και ζω και εργάζομαι στον Άγιο Νικόλαο. Γεννήθηκα το 1984 και έχω μεγαλώσει και ολοκληρώσει τα μαθητικά μου χρόνια στη πόλη μας . Είμαι παντρεμένος με την Σμαράγδα Μαρκάκη με την οποία έχουμε αποκτήσει ένα αγοράκι.

Είμαι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός έχοντας αποφοιτήσει από το πολυτεχνείο της Πάτρας, ακολουθώντας την κατεύθυνση της γεωτεχνικής μηχανικής και υδραυλικής. Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας ξεκίνησα να εξασκώ το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού στον Άγιο Νικόλαο έχοντας συμπληρώσει εμπειρία μίας δεκαετίας. Έχω δραστηριοποιηθεί σε πληθώρα δομικών έργων, σε στατικές  μελέτες , σε ενεργειακές μελέτες και επιθεωρήσεις καθώς επίσης και σε τοπογραφικές εργασίες .

Από μικρός ασχολούμαι με τον αθλητισμό , έχω τελειώσει το αθλητικό γυμνάσιο και ήμουν για πολλά χρόνια μέλος της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ν. Ο. Αγίου Νικολάου.  Τα τελευταία έτη είχα συμμετάσχει στην εθελοντική επιτροπή  διοργάνωσης του Εργασιακού Πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης της πόλης μας. Συμμετέχω ενεργά σε πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα , τα οποία θεωρώ ένα σπουδαίο κομμάτι του χαρακτήρα της πόλης μας.