ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ
  • info@allazoumetondimo.gr

ΣΥΛΛΙΓΑΡΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ

  • 17 Μαΐου 2019

Ονομάζομαι Συλλιγαρδάκης Μανώλης, μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο και φοίτησα στο ΤΕΙ Λογιστικής στη Κοζάνη.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου πήρα μέρος στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα με θεματική «κατά της αποξένωσης των νέων στην Ευρώπη» και για έξι μήνες συμμετείχα στο Erasmusφοιτώντας στο Euncetστη Βαρκελώνη.

Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας και την επιστροφή μου στον Άγιο Νικόλαο ξεκίνησα να εργάζομαι εποχιακά και σε διάφορα πόστα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολούμαι με τις ενοικιάσεις παραδοσιακών κατοικιών σε χωριά, προωθώντας την παράδοση μέσω του πολιτισμικού τουρισμού και των διαδικτυακών μέσων.

Κι έτσι το 2011 ίδρυσα τον Κρητικό-παραδοσιακό σύλλογο «Το Μιραμπέλλο» που ασχολείται διαδικτυακά με την προώθηση-ανάδειξη της παραδοσιακής μουσικής.

Απολαμβάνω τη συμμετοχή μου στα κοινά και συμμετείχα ενεργά στην ομάδα της Φυσικής Δόμησης Κρήτης και στην Κιβωτό σπόρων και είμαι μέλος στην Πολιτιστική Ένωση Αγίου Νικολάου.

Στην συνάντησή μου με τον Νίκο Κοκκίνη, μπόρεσα να αναγνωρίσω πως υπάρχουν κοινά σημεία σκέψης και οραματισμών και ανοιχτοί ορίζοντες, για αυτό πήρα την απόφαση να συμμετέχω για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη «αλλάΖουμε τον Δήμο»!

 

Με εκτίμηση,

Μανώλης Συλλιγαρδάκης