ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ
  • info@allazoumetondimo.gr

ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ (ΧΑΡΗΣ)

  • 18 Απριλίου 2019

Είμαι ο ιατρός ακτινολόγος Κριτσωτάκης Χάρης, νυν συνταξιούχος, όπου πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στο Ν .ΚΥ Νεάπολης από το 1990. Όλα αυτά τα χρόνια αγάπησα αυτόν το τόπο, τον ένοιωσα δικό μου γι’ αυτό και επένδυσα εδώ.

Όμως όλα αυτά τα χρόνια συνειδητοποίησα ότι ελάχιστα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο και προς την βελτίωση της διαβίωσης των κατοίκων της Νεάπολης και της ευρύτερης περιοχής του άνω Μεραμπέλλου.

Θεωρώντας  ότι ο δήμος του Αγίου Νικολάου και όλο το παραλιακό μέτωπο θα μπορούσε να είναι το διαμάντι της  Ανατολικής Μεσογείου διαπιστώνω την απουσία αναπτυξιακών  έργων. Σε μια εποχή πού όλα γύρω μας αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς, ο τόπος μας βρίσκεται σε στασιμότητα, οδηγείται σε ερήμωση  και εγκατάλειψη των χωριών με προφανή την έλλειψη βασικών υποδομών.

Αλλά και τα μεγάλα πλεονεκτήματα του στον τουριστικό τομέα πού πρέπει να αναδειχθούν και να τα εκμεταλλευθεί ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Ο χρόνος  δεν μας περιμένει, οι ευκαιρίες λιγότερες αλλά υπαρκτές, οι δυνατότητες και οι προκλήσεις μεγάλες.

Με βάση τα παραπάνω και με κριτήριο την αγάπη μου για τον τόπο  αποφάσισα να συνταχθώ με τον υποψήφιο δήμαρχο  Νίκο Κοκκίνη, να συμμετάσχω ενεργά στην συλλογική προσπάθεια και δράση και να συμβάλλω αποφασίστηκα στο αύριο του τόπου μας  για την γενικότερη ανάπτυξη του δήμου Αγίου Νικολάου.

Με εκτίμηση

Χάρης Κριτσωτάκης